Direktlänk till inlägg 27 april 2014

Tjäna pengar snabbt - egenskaper att undvika

Av Anna Persson - 27 april 2014 07:15

I det här inlägget ska vi fokusera på en specifik fråga som de allra flesta är väldigt intresserade av. Nämligen hur man tjänar pengar snabbt.

 


Den initiala frågeställning är förstås om det är möjligt. Det vill säga GÅR det att tjäna pengar snabbt - och givetvis på ett helt lagligt och legitimt sätt - utan att ha några speciella förkunskaper eller talanger.


Mitt spontana svar på den frågan är absolut. Du behöver inte besitta nägra särskilda kompetenser idag, utan det är fullt möjligt att tjäna pengar snabbt på nätet, även om du är fullständig novis inom fältet för internetmarknadsföring, bloggande eller andra "tekniker" som ofta använda för att göra sig en hacka.


Däremot finns det definitivt ett antal egenskaper som du måste besitta rent "karaktärsmässigt". Jag skulle ljuga om jag påstod att vem som helst kan tjäna pengar snabbt. Det stämmer inte. I alla fall inte om vi i detta avseende menar en inkomst som till (nästan) 100% går att påverka genom att göra rätt saker.


Det vill säga där inte tur, slump eller andra icke påverkbara faktorer spelar in. För att förtydliga tänkte jag börja med att peka ut några egenskaper som inte funkar.


1. Lathet

Ibland verkar det som att individer som gör klipp, och tjänar pengar snabbt, har någon slags gudagiven tur - om och om igen. Att de liksom bara ligger där på soffan och så pang bom trillar det ner pengar i famnen på dem.


Så är det förstås inte. Individer som tjänar pengar är nästintill uteslutande så kallade typ A; det vill säga väldigt hårt arbetande och ambitiösa individer.


Så glöm det där med att rulla tummarna. Vill du tjäna pengar snabbt så får du vara beredd på att göra jobbet.


2. Otålighet

Att göra pengar på nätet handlar väldigt mycket om att orka testa en teori eller ett system fullt ut. Det går inte att vara otålig och tro att bara för att man köper tillgången till ett system som utlovar en "blueprint" för att bli ekonomiskt oberoende, så kommer detta innebära att man per automatik blir det. Jag vet inte hur många som mejlat mig och frågat varför vissa system inte funkar, och när man frågar dem om de verkligen testat dem fullt ut, så får man alltid ett nej.


Därmed inte sagt att alla system verkligen funkar. Men om du ska ha någon chans, så måste du uppfylla din del av avtalet så att säga.


3. Naivitet

Om det luktar skit, ser ut som skit, och, gud förbjude, smakar som skit - ja, då är det med största sannolikhet skit. Var därför alltid uppmärksam på alla dessa "get-rich-fast"-system som utlovar en massa enkla, säkra inkomster, men som inte avslöjar HUR detta ska uppnås. När du betalar för ett sådant program ska du alltid ha en garatin om att få pengarna tillbaka om du inte är nöjd, utan några krav.


Var inte naiv. Leta istället efter program som sysslar med rimliga summor, och skippa de där drömsystemet som ska ge dig ett par mille inom ett par timmar. Det går nämligen att tjäna pengar snabbt, men alla som utvlovar att du ska bli miljonär på ett par dagar - ja, då ska du se upp. 


#ekonomi #pengar #tjäna pengar #cash #money #inkomster #inkomst

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anna Persson - 7 februari 2012 16:30

En del gör gällande att det alltid är oförsvarbart att låna snabbt, som om man automatiskt fångades i en jobbig, ekonomisk situation genom att ta ett snabblån. Detta är onyanserat påstående. Om du måste att låna snabbt, och har en intäkt i framtiden,...

Av Anna Persson - 7 februari 2012 16:28

För att lättare fånga upp sparandet och bättre kunna hantera kreditgivningen har olika typer av finansiella instrument utvecklats. Dessa värdepapper ger innehavaren rätt till pengar nu eller i framtiden. Ett värdepapper kan exempelvis vara en aktie, ...

Av Anna Persson - 7 februari 2012 16:18

"Pros and cons" (som det heter på engelska) med att låna pengar snabbt kan vara bra att lista, inte minst eftersom detta är just snabblån, vilket innebär att du kommer att låna pengar ena dagen och amortera allt dag 30 eller efter 60 dagar. I vissa f...

Av Anna Persson - 7 februari 2012 15:46

Chansen att låna pengar till en riktigt bra relativ ränta är idag större än någonsin. Helt enkelt därför att det finns så många olika slags lånegivare att vända sig till. Skillnaden mellan nu och då, för ett några år sen, på tiden när internet var en...

Av Anna Persson - 7 februari 2012 15:38

Kreditmarknaden är uppdelad i tre delmarknader, privatlånemarknaden, räntemarknaden och derivatmarknaden. Var och en av dessa vänder sig till olika typer av finansiella aktörer. Privatlånemarknaden - här förmedlas mindre lån i form av bankkredifer. D...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2014
>>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards